Loading...

Vær med i medlemsklubben

Få adgang til tre onlinekurser

(klik på billede og få mere info.)

Du får adgang til alle trin i alle tre onlinekurser så snart du har betalt dit første abonnement. Du vælger selv hvor du vil starte og i hvilket tempo du går frem.

Den indsigt, metoder og inspiration der ligger i kurserne rækker meget langt, hvis du tager dem ind og bruger dem målrettet. Gradvist vil du få mere livsglæde og bedre balance i dit liv. 
Udover det har du i mine webinarer mulighed for at få uddybet kursernes indhold, stille spørgsmål og få endnu mere inspiration.

Månedens video

Hver måned kommer der en teachingvideo i ViserVejen, som enten uddyber et nøgleord tilknyttet de otte bærende søjler af livsenergi , et specifikt tema eller en metode. 


Én booking af åben telefon om måneden.

Få råd, vejledning, sparring eller stillet din nysgerrighed. Book en tid til åben telefon for medlemmer uden beregning - normalpris kr. 150,-.

Hvis du er godt forberedt kan du få meget ud af en halv time. Stil dig selv nogle spørgsmål på forhånd, så din underbevidsthed er begyndt at svare og få det hele op til overfladen gennem samtalen.
Ofte giver det at fortælle sin historie, undren eller overvejelse til andre en åbning til selv at forstå på såvel dybt som og højt plan.

 

Webinar - to gange om måneden

Webinarerne har altid en overskrift i forhold til ét af onlinekurserne i medlemsskabet og minimum tre faste punkter hver gang:

  1. Spørgsmål fra dig - som du sender til mig via mail senest en dag før (evt. krypteret se længere nede på siden)
  2. Jeg inspirerer og lukker op for én af otte essentielle livsenergier
  3. Sidste nyt. Det kan være en relevant artikel, en god og givende bog, en god historie om det at være spirituel ... oma.

Du tilmelder dig via min side for arrangementer - det koster ikke noget. I kvittering og påmindelse får du info. om, hvordan du kommer på webinaret (link mm.)Link til relevante artikler mm.

  • Earth Wisdom - de oprindelige folks visdom.
  • Historie - om indianernes og USA´s historie
  • Personlig udvikling. Psykologi, terapi, pædagogik mm.
  • Videnskab og forskning. Link til forskning, der peger ind i det spirituelle eller bekræfter metoder fra indansk visdom set ud fra et videnskabeligt synspunkt.
  • Debat og holdninger. Artikler og videoer, der har en værdibaseret eller politisk tilgang.  

Derudover har du adgang til:

  • fire meditationer, hvor du bliver guidet ind og ud af meditationen og selv kan meditere på, hvad du vil.
  • krypteret mailkorrespondance, så personlige oplysninger er sikret.

Vil være med? Vælg abonnement
- og få adgang med det samme.

kvartalsabonnement
DKK 218,00 / 90 dage
månedsabonnement
DKK 98,00 / 30 dage