Loading...

 

 

DEMO

TRIN 01. Perspektiver, der gør en stor forskel.

 

 

Alt, hvad jeg inspirerer til og giver dig indsigt i fra den indianske visdom i dette onlinekursus, handler om selvudvikling. At du bliver i stand til at se og leve dit liv med mere lys, bedre balance og i livgivende udvikling som "det gode menneske" - Sacred Human Being.
Det handler om relationer. De relationer du har med dig selv (dine selvbilleder og hvordan du italesætter dem) og de relationer du har med dine nærmeste og alle andre omkring dig. 

 

Når du lukker op for din egen indre visdom er det vigtigt, hvordan du ser på dig selv, på det du møder og håndterer den viden du får.
For at være opbyggende og konstruktiv ud fra det du lærer om dig selv og din måde at være i verden, så er det afgørende at du gør det med kærlighed til dig selv og din verden omkring dig. Samtidigt med, at du i alt det du beslutter dig for at gøre har fokus på, at det skal være livgivende for dig, dine nærmeste og de kommende syv generationer.

 

Uanset hvad du møder og får fat i, når du åbner for dine intuitive og spirituelle kanaler, så er det vigtigt at møde alle sider af dig selv på en konstruktiv måde - også dem du gerne vil være foruden eller have mindre af.
Det er vigtigt at acceptere alt hvad du møder som en del af dig. Hvis du forsøger at kontrollere eller presse noget ned, så dukker det sandsynligvis op igen et nyt sted og ofte med større styrke.

 

Alt det du er, følger med dig hele tiden. Du kan ikke løbe fra det.
Du kan godt have en oplevelse af, at det er væk. Det kan sagtens være sådan, så længe det går godt og du er i god balance og energi, for så har du kræfterne til at være ovenpå. Men hvis du er presset og udfordret vil der ofte komme sider frem i dig, som du troede var væk. Derfor er det bedste du kan gøre at tage fat med det samme, i dét du får øje på. Der ligger stor healing og fred i at få defineret og bevidstgjort "det svære" - det er den eneste måde du kan ændre det på. Når du først har healet og fundet fred, så er det den tilstand, der følger med dig fremover.

 

 

 

 

Jeg vil give dig tre forskellige perspektiver, der hænger sammen.
Samlet set handler de om, at du bliver i stand til at følge dine drømme for dig selv uden at blive stresset eller dømme dig selv undervejs. Samtidigt så vil dine handlinger flette sig ind i det liv du har omkring dig, når du bruger de tre perspektiver.

 

 

1. Tilstand af accept. 

 

Acceptér alt det du rummer. Hold det frem i lyset så du kan arbejde med det og få vigtig viden på, hvorfor det er til stede i dit liv. Hvor kommer det fra? Er det nyt eller gammelt? Er det noget du støder på hele tiden?

Accept er en afgørende bevidstgørelse, der er afsæt til at du kan forandre noget. Når du bliver bevidst kan du beskrive og forholde dig. Når du forholder dig, så kan du gøre noget ved det.

 

 

 

 

 

2. Vil du have mere eller mindre af det?

 

I Earth Wisdom er der intet som er rigtigt eller forkert eller godt eller dårligt. Man forholder sig aktivt medskabende i det der er hele tiden. Det er som det er. Eksistentialisme uden dom.

 

Et perspektiv der hedder mere eller mindre fungerer helt anderledes end at fælde dom over noget. Mere eller mindre forholder sig til tingene som de er og giver mulighed for bevægelse og udvikling, derfra hvor du står. Samtidigt så er bevægelsen ikke defineret med et endegyldigt mål, hvilket i sig selv tillader dig at sætte mere eller mindre fart på, alt efter hvad du formår i det nu, du er i.

 

Hvis du forsøger at undertrykke eller kontrollere noget, så vil du sandsynligvis opleve det som nederlag når du ikke lykkes. Det kan føre til, at du dømmer dig selv - og så er du på en kurs, der er alt andet en livsopbyggende.
At ville kontollere noget svarer til at sætte noget i bur. Hvis buret ikke holder eller lågen går op, så er "dyret" sluppet løs.
Kontrol har ingen udvikling eller forandring i sig, det holder tingene som de er.
Hvis det du vil kontrollere bliver provokeret eller fodret, så vil det også kunne vokse sig så stærkt, at intet bur kan holde.

 

 

 

 

 

3. Find din retning

 
Der er stor forskel på, om du sætter dig et endegyldigt mål defineret på resultat og tid, eller du sætter en retning med et bestemt formål. En retning er ikke tidsbestemt. Det tager den tid det tager. Du har frihed til at stoppe op, opleve og respondere så meget du vil undervejs. Du fjerner et stressmoment og en bedømmelse på resultat for dig selv.

 

Når du sætter en retning med et bestemt formål er det vigtigt, at tage ét skridt ad gangen. Efter hvert skridt skal du åbne dine sanser og mærke efter, hvordan dine omgivelser reagerer og registrere, hvad du møder.
Det er som et sejlskib, der sejler op mod vinden. Der er en overordnet kurs som skal følges i alle de kryds skibet må lave, en masse vendinger for hele tiden at komme tilbage til hovedkursen.

 

 

 

 

  

Du kender først dit næste skridt når du har set effekten af det skridt du lige har taget.
Det er som at gå i et landskab der forandrer sig for hvert skridt du tager. Hvor vil du nu hen når du ser den nye udsigt?

 

 

 

 

Opgaver fra trin 01 i kurset:

 

Overvej hvilken forskel de tre perspektiver;

 

  1. Tilstand af accept
  2. Vil du have mere eller mindre af det?
  3. Find din retning

 

vil kunne gøre for dig.

 

 

Anbefalinger fra trin 01 i kurset:

  • Tag perspektiverne ind!
  • Den måde du tænker og handler på er afgørende for, hvad du får ud af det.
  • Bliv på dette trin i 7 dage. 

 

 

  

Good Medicine